Informatie deelnemers

Meest gestelde vragen:

* Moet ik echt op schaatsen lopen? Nee, sterker nog, lijkt ons niet echt veilig :-).

* Hoe verdien ik dat Klûnkruisje? Zorg dat je minimaal 11 van de 15 stempels hebt, nog belangrijk is, dat je er van elke kleur minimaal één hebt! 

* Ik speel in een Zeulband, EN NU? Vinden wij heel leuk, langs het parcours staan een aantal Tenten waarbij jullie met slecht weer droog kunnen staan! Er is geen schema, dus lang leve de leut!

* Ik ben nog geen 18 jaar, mag ik wel meedoen? Jazeker het evenement is voor iedereen, Let wel:  geen 18 = geen alcohol.

* Is er EHBO aanwezig? Jazeker, naast het podium staat een EHBO post. Herkenbaar aan de vlag.

* Ik heb geen Klûnkaart. kan ik wel het café in? Tuurlijk kan dat, maar koop zolang ze beschikbaar zijn altijd een kaart. Je krijgt bij 11 stempels het befaamde kruisje. Nog belangrijker is, dat je lokale goede doelen daarmee ondersteunt.

* Gaat het evenement door als het regent? Natuurlijk, een Tullepetaon is niet bang van een beetje regen.

* Moet ik verkleed gaan? Jazeker! Trek je carnavalspak maar aan, en klûnen maar.

* Ik ben mijn stempelkaart verloren of kwijtgeraakt, krijg ik dan een nieuwe? Zo, dat is jammer, maar ook heel vervelend. Wij registreren geen persoonsgegevens en kunnen daarom geen nieuwe kaart verstrekken. Dubbel balen; ook geen Klûnkruisje dus.

* Van al dat Klûnen krijg je best trek! Ook daar is aan gedacht. Langs het parcours vind je diverse eetkramen. 

* Waar haal ik mijn stempel? In elk café hangt een groot bord met "STEMPELDOOS". Haal je stempel, drink wat lekkers, en Klûn verder naar het volgende café.

* Welke route moet ik lopen? Dat mag je helemaal zelf bepalen! Hoe leuk is dat?

* Waar kan ik mijn fiets stallen? In de gratis fietsenstalling op de Markt. Open tot 22:00uur!